Cellulit masszázs - Tavasz Egészségcentrum
749
post-template-default,single,single-post,postid-749,single-format-standard,bridge-core-2.6.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-25.0,qode-theme-bridge,transparent_content,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Cellulit masszázs

A cellulit masszázs serkenti a véráramlást, ezáltal biztosítja, hogy a sejtek elég tápanyagot kapjanak ahhoz, hogy megfiatalodjanak, és immár több oxigénhez jutva megújuljanak.

A narancsbőr elleni masszázs meglazítja a zsírszöveteket, megkönnyítve a szervezet számára a lebontásukat. Így azt is elősegíti, hogy a combok felülete egyenletesebbé váljon.

A masszázs segítségével gyorsabb lesz a folyadékáramlás, és a szervezet könnyebben szabadul meg a sejtekben feleslegesen felhalmozódó vízmennyiségtől. A cellulit masszázs következtében a sejtek között felhalmozódó mérgező anyagok is elmozdulnak. Masszázs nélkül ugyanis megülnének a sejtek között, és nemcsak hogy károsítanák a sejteket, de a nem kívánatos narancsbőrt is látványosabbá tennék.

Még meggyőzőbb lesz az eredmény, ha masszázs előtt narancsbőr elleni krémet vagy olajat használunk.