Kismama masszázs, szülést megelőző masszázs - Tavasz Egészségcentrum
1269
post-template-default,single,single-post,postid-1269,single-format-standard,bridge-core-2.6.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-25.0,qode-theme-bridge,transparent_content,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Kismama masszázs, szülést megelőző masszázs

A várandóság alatt rengeteg változáson megy keresztül a Kismama teste, azonban ebben az időszakban sem kell lemondani a masszázsról. Az egyre növekvő pocak miatt egyre nagyobb a háti szakasz, a gerincoszlop terhelése. Ilyenkor egyes testrészek igazán érzékenyé válhatnak.

A kismama masszázs a 2. trimesztertől vehető igénybe.

A klasszikus svédmasszázsból eredő fogásokon alapul és a test csak bizonyos részeire korlátozódik. A kezelés során az alsó végtagokon és az alulsó háti, medencei szakaszon csak simító mozdulatok alkalmazhatók, mert az ezen területekre gyakorolt erős nyomások, rossz hatással lehetnek a babára.

A masszázs kiterjed az úgynevezett „stressz zónákra” is, ami a csuklyás izom és a tarkó területét jelenti, itt a masszőr lazítómasszázst végez.  A has masszázs és a reflexológia sem megengedett a várandósság alatt, azonban a talpon végzett simító mozdulatok engedélyezettek, így enyhíthetünk a lábak terhein is. A masszázs ideje alatt a kismamáknak lehetőségük nyílik, hogy kikapcsolódhassanak, ellazulhassanak és nem utolsó sorban enyhítsenek fájdalmaikon.

A kezelést szakképzett, magyar gyógymasszőrünk végzi.

Ellenjavallatok:

Vérzés, görcsök, has korai keményedése, magas vérnyomás, a terhesség első trimesztere, és a svéd masszázs általános kontra indikációi.

Választható időtartam: 30 perc , 45 perc