Rólunk - Tavasz Egészségcentrum Szeged - +36 30 217 4648
261
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-261,bridge-core-2.6.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-25.0,qode-theme-bridge,transparent_content,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Rólunk

A Tavasz EgészségCentrumban az Ön mozgásszervi problémáira sokoldalú megoldást kínálunk. Az egyszerű, de megviselő nyak- hát- és derékfájdalomtól az összetettebb tartási zavarokig, ízületi fájdalmakig gyógytornászaink, masszőreink magas színvonalú kezeléseket biztosítanak Önnek. A komoly, esetleg műtétet igénylő mozgásszervi problémák kezelésére pedig szakorvosaink nyújtanak professzionális segítséget. Ha szükséges, segítünk a választásban, hogy Ön a panaszainak legmegfelelőbb kezelésben részesüljön.
Hosszú délutáni nyitva tartási idővel várjuk pácienseinket. Az esetleges várakozással töltött percekben egy frissítő kávé, masszázs után pedig egy levezető tea várja Önt!

Keresse bizalommal Szeged mozgásszervi szakértőjét, a Tavasz EgészségCentrumot!