Svédmasszázs - Tavasz Egészségcentrum
730
post-template-default,single,single-post,postid-730,single-format-standard,bridge-core-2.6.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-25.0,qode-theme-bridge,transparent_content,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Svédmasszázs

A svédmasszázs célja ellazítani a görcsös izmokat, csökkenteni és enyhíteni a hát- és végtag fájdalmakat, javítani az anyagcsere folyamatokat, és felgyorsítani a salakanyagok kiürülését. Ezenkívül remek stresszoldó és relaxációs hatása is van.

A svédmasszázs során a masszőrünk simító, dörzsölő, gyúró, ütögető és vibráló mozdulatokat végez.  Ezeknek a mozdulatoknak a sorrendje fontos, hiszen a masszőrünk így készíti fel a páciens bőrét és bőr alatti rétegeket, izmait és ízületeit a mélyebb masszázsra, teremt kapcsolatot a pácienssel, majd a vibrációval nyugtatja és zárja le a masszázs folyamatokat.

Ez a masszázs oldja az izmok letapadását, elősegíti a merev, fájó részek fellazítását. Masszázs közben gyakori a fájdalomérzet, amit leginkább a feszülő gócok (myalgiás csomó) kezelésekor lehet érezni. Megakadályozza a nem használt izmok sorvadását, enyhíti az álmatlanságot, fokozza az éberséget, de mindenekelőtt elősegíti a relaxációt, és csökkenti a stressz hatását.

Időtartama lehet 60 vagy 30 perc.